From the blog

Sandakan – en chance til

Som det ofte gør sig gældende , var det også i Sandakans tilfælde en god ide at give byen en chance til. Sandakan var byen, hvor vi fik at vide, at vi ikke skulle færdes ude efter klokken 19.00 og hvor de råbte efter os. Anden gang vi kom til byen var det i selskab med vores ven Benjamin fra Turtle Island, og her viste byen sig faktisk fra en langt bedre side. Vi var inde og spise dejlig mad ved et gadekøkken, venlige mennesker og smil fra alle. Gaderne var fulde af liv og mennesker og det tilførte straks byen en meget bedre stemning. Senere gik vi en tur i deres water-village. Her bor ca. 2000 mennesker i nogle meget fine huse på stolper ude i vandet, De er malet i de flotteste klare farver, har smukke terrasser med blomsterkrukker og indlagt vand. De skal dog endelig ikke forveksles med det område, der ligger lige ved siden af – som også er en by på stolper. Dette er det rene slum og noget regeringen forsøger at rydde af vejen. Det var vel nok godt at byen fik en chance til.

1 comment

  1. Hej alle fem.

    Det er dejlig at vi kan følge jer på jeres tur og se billeder og høre hvad i oplever og se alle skilpadder unger Vi håber i får mange gode oplevelser.
    Vi har fået sne de sidste tre dage jeg var lige ude for at se om jeg kunde gå en tur det var pivende glat så jeg kom ikke langt.
    Kan i have det godt.

    Kærlig hilsner oldefar og oldemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *