From the blog

En tur med tog

I dag har vi været på en god lang tur med tog nordpå. Turen foregik I mageligt tempo gennem ufremkommelig natur, små landsbyer og igennem en stor sø. Dørene star heldigvis piv-åbne, så der er lidt cirkulation, og efter at en togmand havde set hvor varme vi så ud foreslog han os at gå lidt tilbage i toget, hvor temperature var lidt bedre. Det var dog med hjertet lidt oppe i halsen, at vi fik bugseret rygsække og ikke mindst børn fra den ene vogn til den anden. Åbne døre på begge sider og to togvogne der ikke var kendetegnet ved  at være fuldstændig tæt samlet. Det lykkedes dog – atter med store smil og fuldstændig sikre stemmer, da Malte spurgte om det nu var sikkert nok 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *