From the blog

Upcomming middelklasse

Der er stadig lang vej for nogle ting her i Malaysia før de kommer i nærheden af at kalde sig moderne. Deres tog for eksempel, mange af husene og ikke mindst deres køreplaner (toget kører, når det er klar – ikke nødvendigvis når det passer med tiden i tidsplanen).  Med rigtig mange andre ting forholder det sig dog anderledes. De er i den grad på vej op. Der bliver alle vegne bygget nye huse til den store middelklasse. Spritnye biler konkurrerer med gamle rustne lig om at komme i overtal. Og storcentre skyder op alle vegne. Alle render rundt med iphones eller andre smarte smart-phones og mobildækningen er sikkert fin. Deres internetforbindelse er imidlertid oftest elendig. Der er sket virkelig meget på de 20 år, der er gået siden jeg var her sidst – men samtidig er rigtig meget også stadig, som det var dengang. De er selv optimister – de spar stor økonomisk fremgang I 2013 (og havde det også I 2012) – alt sammen på grund af den store asiatiske vækst. Det bliver skægt at følge de kommende år.

1 comment

  1. Hej alle fem fra Hvalsø.

    Det er dejlig at vi kan se jer og læse om jeres oplevelser det lader til at i stadig har det varmt ,vi har stadig frostgrader også om dagen hvis så det blæser kan jeg godt sige det er meget koldt.I lørdags havde jeg fået oldefar med ud at gå men vi kom ikke så langt før oldefar faldt over en flise på fortovet han landede med sin hoved på min støvle men fik næsen skrabt en brille glas røg af og høreaperaten lå et sted og larmede det var godt det ikke gik værer jeg har ringet til Kolding Kommune om at få rettet flisen

    Kærlig hilsen fra oldefar og oldemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *