From the blog

Så dejligt med jeres hilsner

Det er super dejligt med jeres kommentarer på siden. Selvom børnene synes det er en fest at have ferie og opleve så mange ting, kommer der ofte en kommentar med at de savner et eller andet hjemmefra. Så hjælper det lidt at få en hilsen med på vejen her.

Vi var i går nede på postkontoret i Georgetown – vi ved jo, at nogle af jer har sendt et brev, men desværre var der ikke ankommet noget endnu. Vi er her dog nogle dage endnu – og håber at noget dukker op 🙂

Hav det godt i kulden derhjemme!

 

 

7 comments

 1. Hej med jer 🙂

  Det er super skønt at følge jeres rejse, og sikke en rejse – vi drømmer os med når jeg læser op for Mattie…
  Som I allerede ved er der bidende koldt herhjemme, men så længe der er sne går det nok…
  Glæder os til at læse mere om jeres tur, pas godt på jer selv – I har været savnet siden I tog afsted :0)

  Knus fra alle os i Horne

 2. Hej alle fem.
  Det er stadig en stor fornøjelse at læse om og kigge på jeres tur. Det gibber i mig, og jeg mindes mine Thailand ture, de flotte grotter, de smukke landskaber og især Buddha skulpturerne sætter tanker igang. Sikke en oplevelse at kunne rejse sammen i flere måneder!!
  I dag var det så bidende koldt, ca. – 10 gr. og blæst. Der ligger stadig sne, men der er ikke faldet noget de sidste dage, men ungerne ville have haft mulighed for kælketure, men snemænd ville det ikke rigtigt være muligt at lave. Hyg I jer nu med varmen, swimmingpools og is!
  kærlig hilsen
  Lene

 3. Hilsner til jer alle! Ser dejligt ud. Her er der minus 22 grader celcius, og det er dæleme koldt. Kh Jesper

 4. Kære alle. Vi er nu kommet hjem fra Madeira og har straks aflagt besøg i hvalsø. Der er også koldt !. Så koldt, at jeg har sat varme på indtil vi er sikre på at intet kan fryse. Vi gav også jeres blomster vand og “kunstig åndedræt” så vi håber de igen strutter, når I kommer hjem. Bilen startede flot – så alt ser fint ud. Håber Jeres tur fortsat “kører på skinner” og at I kan blive ved med at give de gode beretninger om Jeres oplevelser.
  Kys og klap til Jer alle
  Lis & Jens

 5. Hej Anne og Familie
  Det er skønt at kunne følge lidt med i jeres rejse, og se alle jeres skønne billeder.
  Det må altså bare være fantastisk!
  Nyd det fortsat og hyg jer rigtig meget.
  🙂 Mange hilsner
  Louise

 6. Hej Oscar Malte 0g Tilde.

  Dejlig at se jer på billedene i ser så glade ud.
  Nu vel jeg fortælle jer hvad vi har oplevet her ude i vores have pludselig kom der tre dådyr gående igennem haven det har vi seet flere gange men det er jo ikke så godt at de kommer så tæt på byen de er lidt stører end kalven vi så i Assebo vi håber de er kommet over i en lille skov tæt her på.Det er lørdag i dag i morgen har de lovet snevejer og blæst mandag tøvejer det bliver godt for sneen er ikke pænt mere.

  Mange kærlige hilsner oldefar og oldemor

 7. Hej alle mine kære.
  Skønt at se jeres glade smil, det gør godt -vi savner jer bare så meget og glæder os vildt meget til at høre mere om jeres fantastiske ferie. Når jeg sidder helt stille og ser mig mæt på det dejlige billede af jer, så triller der en glædes tåre men kun fordi vi er så at I er “vores”.
  Vi glæder os på jeres vegne og glæder os selvfølgelig til at opleve både billederne og turen med jer. Det bliver bare så godt at kunne røre ved jer og igen få en dejlig knus. Vi hygger os i kulden med levende lys – lidt god mad og ikke mindst dejligt samvær med vore kære.
  Forleden var jeg med Helle på tøse tur/shopping i Hjørring, så hyggeligt og vi fandt en kaffebar i hvorrvi kunne få varmen og dejlig varm kakao. Fredag spiste vi på Gilleleje med mor, så herligt og dejligt at være hjemme hos hende. Skulle hilse jer mangegange – vi tænker alle rigitg meget på jer. vi knuselsker jer og glæder os til vi ses igen. Knus fra farfar og farmor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *