From the blog

Langkawi

Langkawi – vores sidste stop i Malaysia. Langkawi er er en stor ferie-ø, hvor malaysierne selv tager hen i stor stil. Turen dertil var en oplevelse! Vi tog hurtig-færgen, og havde fået et hint om at vi skulle tage den tidlige af de to færger, der sejler dagligt (den sejler et kvarter tidligere end den anden færge). Denne færge skulle være den største og nyeste…hold nu op…hvis dét er rigtigt, ville jeg meget nødigt med den anden! Den båd vi tog var aldeles slidt op. Vi var vel 100 mennesker om bord på båden, og aircon’en havde ikke en chance. Nødudgangen var et lille hul i taget, hvortil en stejl stige førte op. En god velpolstret europæiske kvindenumse, ville ikke have en chance. Foran stigen lå der kastet 50 store rygsække (inklusiv vores egne :-)), hvorfor alene det at nå hen til stigen var en umulighed. Det blæste ikke særlig meget, men da båden var utrolig ustabil, gyngede det ret voldsomt. Det gik heller ikke hverken værre eller bedre end at både Tilde og Malte blev søsyge. Det var lange tre timer til havs.

Ankommet til Langkawi kørte vi til vores første virkelige lav-budget hotel. Vi skulle bare bo der en nat, og havde derfor valgt en ultrabilligt sted tæt på havnen, hvorfra vi skulle sejle dagen efter. Jeg tror faktisk, at vi er blevet for gamle til at bo så dårligt. Der var mildest talt beskidt, ingen aircondition (det vil sige 35 grader indendørs), og alene en meget (!) larmende vifte der skulle fordele luften lidt i rummet. Vi var der i 10 minutter, smed bagagen og gik ud i varmen. Her blev vi så til det blev sengtid- blandt andet fandt vi en rigtig fin legeplads, hvor ungerne morede sig fint, sad to timer i en kaffebar og spillede UNO, og fik faktisk på en eftermiddag set utrolig meget af området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *