From the blog

Krabi (Ao Nang)

Krabi (Ao Nang)

Vi fortsatte turistruten og tog til Krabi. Vi slap svenskerne, og landede på et ganske fint overnatningssted ejet af en dansker. Han var en ældre distingveret herre, der havde trukket sig tilbage og have skabt et meget nydeligt gemmested for danskere i Krabi. Især bornholmere holder vist af stedet, som da også var meget fint – men ikke særlig thailandsk.

Her fik vi den største bungalow indtil nu, hvor alle havde en seng. Det er ikke noget der sker hver dag – så vi sov godt alle sammen de to nætter, vi boede der. Heldigvis for Tilde boede der en pige på præcis hendes alder ved siden af. Hun hed Frida og var dansker. Der gik ca. 5 minutter og så hang de sammen fra morgen til aften. Tilde hygger sig rigtig godt med Malte og Oscar, men at have en pige på sin egen alder, der gider at tøse-fjolle, lave danseshow og fnise var virkelig savnet. Der blev givet store knus, da vi kørte videre.

Der er egentlig ikke så meget at fortælle fra de to døgn vi var på stedet. Den ene dag ankom vi, den næste slappede vi fuldstændig af, og næste morgen tog vi afsted. Der var rigeligt med ture at tage på, men vi så lidt på byen (som var en turistfælle uden lige) og badede meget i poolen.

Herudover så vi som sagt danseshow, fortalte røverhistorier og spillede uno.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *