From the blog

Chumpon

Chumpon var et fint sted at overnatte en enkelt nat, men så var den by vist også set. Vi boede et rent og pænt sted, dog uden nogen særlig atmosfære. Beliggenheden var imidlertid ret ideel: Vi var landet lige bag byens markeds plads og med gå-afstand til stationen. Markedet var et virvar af madboder og højtråbende sælgere. Det er ret sjovt at slentre ind i de smalle gange på markedspladsen og se på det hele. Den fede rotte vi så var dog den, som børnene var mest optagede af. Da vi skulle spise aftensmad, fandt vi gadens mest besøgte madsted. Der var fuldstændig proppet, men vi var heldige at nappe et bord lige idet nogle andre rejste sig. Maden bestod af en buffet med en hel række forskelligt fersk kød, en masse grøntsager og bunker af nudler. Hver enkelt gik så op og valgte hvad vi ville have, og så tilberedte vi det selv på bordet. Til dette var der placeret en metalspand med gloende varme kul. Oven på den var der en slags låg med plads til at stege kødet, og i kanten var der en slangs spildebakke hvor man kunne lave suppe og koge nudler. Det var super godt, og ret sjovt at lave. Vi anede jo ikke, hvad man skulle gøre, men alle var meget søde til at vise os på rette vej.

Efter en nats søvn trissede vi op til stationen hvorfra vi skulle have toget til Bangkok. Toget til Chiang Mai er helt umuligt. Eneste mulighed var et tog der gik fra Bangkok klokken 22.00 og landede i Chiang Mai klokken 13.00 – vel og mærke i sidde-kupe. Det gad vi alligevel ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *