From the blog

Autthaya

Bangkoks gamle hovedstad, der ligger 1,5 times togtur fra Bangkok centrum. En meget hyggelig by med en hel masse templer (både gamle ruiner og nogle enkelte fint restaurerede nogen af slagsen). Vi lejede fire cykler (Tilde sad bag på) og oplevede byen på den bedste måde. Drengene skulle holde tungen lige i munden i forhold til at cykle i venstre side – men de var rigtig seje til det. Det sværeste var faktisk da en flok elefanter skulle krydse vejen. Deres ryttere var rimelig ligeglade med både cykler og biler, så pludselig befandt Malte og jeg os midt imellem 5 store og flot pyntede elefanter. De er godt nok store så tæt på. Inde i selve tempelområdet var der stier uden biler, så her var det bare fuld fart i pedalerne. Ruinerne var…ruiner…, men vi fik digtet nogle drabelig historier om elefantkrige og blodtørstige fyrster, der havde bevæget sig rundt imellem murene, og så var det hele pludselig meget mere spændende.

Det aller-mest spændende var dog, at vi fandt en sø med en kæmpe øgle i (ca. 1,5 meter lang), og da vi fulgte en mand, der befriede en skildpadde fra et fiskenet. Han havde sin daglige gang i byens park-sø med et hemmeligt fiskenet spændt på tværs af søen. Desværre havde der sneget sig en vildfaren lille skildpadde ind i nettet, hvilket børnene var meget optagede af.

2 nætter i tempel-byen og så tilbage til Bangkok igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *