From the blog

Bangkok – en enkelt dag mere

Vi er kom tilbage fra Authaya i dag og tager en enkelt nat på vores lille fine hostel. Der er ikke meget at berette fra denne dag – undtage et par enkelte ting. Den vigtigste først: Vi har været på postkontoret og der lå 2 breve til os. Det er en sjov fornemmelse at tage ind på et postkontor i den anden ende af verden og hente breve. Ungerne syntes, det var så dejligt. Brevene der lå der var fra Bedstefar og Bedstemor, og mormor og morfar.

Den anden ting der var lidt sjov var, da vi tog den lokale bybus rundt. Tuc-tuc-mafiaen står på alle gadehjørner og gør hvad de kan for at få os med ombord. VI klarede dog at holde stand og kom op i bussen i stedet. Vi skulle til et sted med elektronik som vi havde fået navnet på, og billetkonduktøren i bussen var helt med på hvor vi skulle hen. Vi sad derfor roligt og kiggede på voldsommetrafik på den fir-sporede vej vi kørte på, indtil han sagde, at nu skulle vi rejse os.  Det undrede os lidt for vi befandt os i yderste spor,men vi har selvfølgelig før set at de har klaret de sværeste fletninger i megen trafik. Denne chauffør havde imidlertid ikke tænkt sig at fletteoverhovedet – næ.. han åbnede bare døren i yderste spor og sagde at vi skulle hoppe ud. Thailænderne gjorde det uden en grimasse og så gjorde vi selvfølgelig også. Vi ko helskindede ind til fortovet.

 

1 comment

  1. Hej alle fem .

    Ja så er ferien ved at være slut,men vi glæder os til at i kommer hjem

    Nu er vejeret ved at være fint vi har haft nogle dage med SOL det var dejlig
    vi håber det holder til i kommer hjem.

    Kærlig hilsner oldefar og oldemor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *