From the blog

Sandakan

I dag er vi ankommet til Borneo. Vi fløj med Air Asia i et fint fly, og landede på en ultra kort landingsbane midt i en regnskov. Sådan føltes det i hvertfald.

Sandakan var tidligere kendt for at være et sted, hvor millionærerne flokkedes omkring perlefiskeri, men efter 2. verdenskrig, hvor byen blev bombet helt ned, er der ikke rigtig noget storhed tilbage. Vi bor dog på turens nok eneste mange-stjernede hotel, hvor eftermiddagen er gået med at svømme i poolen. Går man hen for enden af poolen, kigger man lige ind i begyndelse af Borneos regnskov. Vi har også været en tur nede i byen, hvilket var lidt af en kultur-oplevelse for børnene. Fra at have fået venlige smil og klap på hovedet i forstaden til Kuala Lumpur (hvor vi har været de seneste nætter) bliver der her råbt efter os, folk hænger med hele kroppen ud af busserne i høj fart og dytter. Af hotellets personale blev vi rådet til at være hjemme inden klokken 19, da det er alt for farligt at færdes ude efter mørkets frembrud.

I morgen bytter vi det luksuriøse ud med nogle langt mere primitive hytter på en ø ca. en times sejlads herfra, hvor vi håber at være så heldige at se nogle havskildpadder.

20130106_160049